Culture.si:Draft

From Culture.si

Jump to:navigation, search

Pozdravljeni,

za portal Culture.si (kjer vodimo bazo podatkov o slovenskih kulturnih producentih in prizoriščih) smo pripravili oz. osvežili članek o vaši organizaciji. Prosili bi za morebitne popravke ali dopolnila BESEDILA.

$link

Prav tako na portalu urejamo tudi zbirko FOTOGRAFIJ. Namenjene so za ponovno uporabo (za medije, bloge, promocijske tiskovine, etc.), hkrati pa so z objavo na Culture.si na voljo tudi širšemu občestvu, saj se avtomatsko prenesejo v evropsko digitalno knjižnico Europeana. V ta namen bi prosili za:

1. Izbor fotografij, ki predstavljajo vaše dejavnosti, pri čemer naj bodo fotografije v čim večji resoluciji, primerni za objavo v tisku (krajša stranica najmanj 1000 px). Podatki o fotografiji, ki jih potrebujemo: kratek opis, leto nastanka fotografije, ime fotografa. Fotografije, ki jih objavimo na portalu, so uporabnikom portala na voljo pod pogoji sledeče licence Creative Commons licence Creative Commons (https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.5/si)

2. Vaš LOGOTIP, v pdf oz. vektorskem formatu. Namen objave logotipov vseh kulturnih institucij in organizacij iz Slovenije je olajšati delo producentom in njihovim mednarodnim partnerjem. Logotip je Ime oblikovalca se navede ob logotipu in je objavljen pod polno zaščito avtorskih pravic.

3) VIDEO - Če bi želeli izpostaviti video posnetek, vas prosimo za izbrane povezave na Vimeo ali Youtube.

Želimo, da bi bil portal Culture.si uporaben tudi za vas, vaše obiskovalce in mednarodne partnerje. Hvala in lep pozdrav!

Helena Pivec urednica Culture.si


Portal Ministrstva za kulturo razvija in ureja Društvo Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost.Culture.si banner animated 195x45.gif
Facebook Twitter
Collections
Editorial
Lists
Opportunities
Resources
Nerd files
Feeling Wiki?
Tools