Culture.si:DraftShort

From Culture.si

Jump to:navigation, search

Spoštovani,

Na portalu Culture.si, ki je namenjen spodbujanju mednarodnega sodelovanja, smo pripravili tudi članek o vaši organizaciji oz. festivalu:

$link

So kontakti v redu? In besedilo? Na popravke nas prosim opozorite, dopolnitve besedila pa nam pošljite v kratki in izvirni obliki (v slovenščini ali angleščini). Ker so besedila namenjena profesionalcem v tujini, naj bo poudarek na mednarodnih projektih.

Pošljite nam prosim LOGOTIP, v vektorskem formatu.

Prosimo vas za IZBOR FOTOGRAFIJ (največ 5), ki predstavljajo vaše dejavnosti (dogodki, prizorišča, tudi plakati). Te naj bodo v čim večji resoluciji (krajša stranica najmanj 1000 px). Fotografij slabše kvalitete ne objavljamo. Fotografije galerije Culture.si so dostopne tudi na portalu Europeana (http://www.europeana.eu).

Ob fotografiji pošljite leto nastanka, ime fotografa (ime oblikovalca navedite ob logotipu in naslovnicah publikacij ali plakatih).

LICENCA CC - Fotografije, ki jih objavimo na portalu Culture.si, so uporabnikom portala na voljo pod pogoji licence Creative Commons - priznanje avtorstva, brez predelav: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/. Ko nam pošljete izbrane fotografije, s tem potrdite navedene pogoje uporabe. Če niste imetnik pravic in želite fotografije objaviti pod drugimi pogoji, prosimo, da to posebej navedete. Logotipi, plakati, naslovnice knjig, plošč ali film-stills so avtorsko zaščiteni.

VIDEO - Če bi želeli izpostaviti video posnetek, vas prosimo za izbrane povezave na Vimeo ali Youtube.

Želimo, da bi bil portal Culture.si uporaben tudi za vas, vaše obiskovalce in mednarodne partnerje. Hvala in lep pozdrav!

Uredništvo Culture.si


Portal Ministrstva za kulturo razvija in ureja Društvo Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost.Culture.si banner animated 195x45.gif
Collections
Lists
Opportunities
Resources
Nerd files
Editorial
Feeling Wiki?
Tools